Algemene oproep voor Agile Coaches

Voor uiteenlopende toonaangevende opdrachtgevers binnen de publieke en private sector zijn wij op zoek naar Agile Coaches. Het gaat hier voornamelijk om vaste functies, maar ook interim kandidaten zijn uitgenodigd om te reageren.

We zoeken veranderprofessionals die van binnenuit écht het verschil willen én kunnen maken. Samen met de professionals binnen de organisatie werk je aan nieuwe en slimmere manieren van werken. Hierdoor hebben nieuwe initiatieven direct impact en worden de faalkosten geminimaliseerd.

In de rol van Agile Coach ben je verantwoordelijk voor de transformatie binnen alle disciplines van de organisatie. Je neemt, als adviseur, verandermanager, trainer en coach, teams binnen de organisatie mee in het samen voortdurend verbeteren.

Wij vragen van kandidaten op deze rol dat je:

  • de verschillende Agile practices en tools kent en in staat bent deze op de juiste manier en in verschillende situaties in te zetten.
  • iedereen binnen de organisatie naar een Agile mindset kunt coachen. Je laat de Agile mindset bij jezelf zien en bent er goed in om deze bij anderen aan te wakkeren.
  • beschikt over een afgeronde WO-opleiding en ervaring hebt met organisatieontwikkeling.
Ben jij de Agile Coach die wij zoeken?
Vul dan hieronder het formulier in.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.