(Senior) Projectmanager Blended Leren

Gouden Gasten | Executive Search & Interim Management zoekt in opdracht van Goudvisie naar een (senior) projectmanager Blended Leren. Als projectmanager ben je een meesterschaker, die een grote bijdrage levert aan de maatschappelijke, innovatieve blended leerproducten die Goudvisie maakt!

Als projectmanager overzie jij het hele speelbord. Je communiceert helder en duidelijk met de interne en externe contactpersonen en houdt hierbij continu het eindresultaat voor ogen . Je bent er scherp op dat dit in lijn blijft met de resultaten die we willen behalen. Als intern deze resultaten niet gehaald lijken te worden, spreek je de collega’s daarop aan. Ook zorg je er actief voor dat de successen gevierd worden. Je bent in staat de afweging te maken tussen ‘intern belang, ‘kwaliteit’, ‘resultaten’ en ‘klant’. Tot slot zie je ieders persoonlijke talenten en zet je de collega’s op de juiste manier en plek in.

JE LOOPT HIERBIJ ALTIJD HET VOLGENDE LIJSTJE AF:

● Sluit wat we aan het doen zijn aan op de klantvraag, de wensen van de eindgebruiker en onze visie?
●  Voldoet het aan onze kwaliteitsstandaarden?
●  Loopt alles volgens planning en budget?
●  Zijn er risico’s die we over het hoofd zien?

Wanneer jij fouten maakt, weet je dat je niet hebt gefaald, maar dat je groeit door in gesprek te gaan en je staat open voor feedback om verder van te leren. Hier benader je anderen actief voor.

Wij hebben uiteraard een proces dat we doorlopen voor het maken van onze producten en diensten, dat proces zien we als een middel om tot het beste resultaat te komen. Als projectmanager zorg jij ervoor dat dit proces goed wordt doorlopen, je blijft kritisch op hoe we het aanpakken en wat er nodig is. Heb je eenmaal zelfstandig enkele projecten uitgevoerd dan kijken we graag met jou naar het proces, om het nog beter te kunnen maken.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN 

Klantrelatie
● Jij zorgt voor een gelukkige klant door aandacht te hebben voor de inhoud, het proces en de mens;
● Je bent eerlijk en transparant in die relatie;
● Je stemt de wensen van de klant af met de expertise in huis

Financiën
● Je hebt overzicht en grip op de financiën van de leerproducten
● Je hebt overzicht en grip op de planning van de leerproducten

Inhoudelijk
● Je hebt didactische (basis)kennis en weet hoe mensen leren. Dit kun je toepassen in de relatie met je klant, maar ook om te begrijpen waarom leerlijnen op een bepaalde manier worden opgezet

Overleggen
● Wekelijks sluit je aan bij het projectmanagersoverleg waarbij je een update geeft over jouw projecten. Je legt de risico’s op tafel en deelt scenario’s hoe dit te voorkomen.
● Dagelijks begin je de dag met een stand up met het team om de planningen
en taken goed op elkaar aan te sluiten. Op dit moment schroom jij je niet om
door te vragen wanneer iemand onduidelijk is of wanneer je een risico vermoed

Overzicht
● Jij hebt het overzicht van hoe het met de projecten gaat. Dit betekent niet dat je de inhoudelijke details kent, jij snapt hoe je experts hun werk moet laten doen, maar je weet precies welke informatie jij moet hebben om de juiste keuzes te
maken en het overzicht te houden

WAAR WORDEN WIJ BLIJ VAN?
●  Je wilt jezelf blijven ontwikkelen (vooral jezelf, maar zeker ook onze leerproducten); ●  Je durft lastige keuzes te maken;
●  Je kunt en wilt hulpvragen stellen;
●  Je bent een ster in zelfreflectie;
●  Je vindt het leuk om zowel strategisch als praktisch bezig te zijn;
●  Je denkt en handelt oplossingsgericht;
●  Resultaat en kwaliteit staan bij jou voorop;
●  Je verbindt intern en extern met elkaar;
●  Mensen vertrouwen (op) jou;
●  Klanten kunnen op je bouwen;
●  Meewerken in het team geeft je energie.

Goudvisie
Goudvisie is ontstaan vanuit een fusie tussen Goudsteen & Company, Danaë en Gouden Gasten. Dankzij deze fusie reikt onze expertise van organisatieadvies en verandermanagement tot aan blended learning en serious gaming. Hoe gevarieerd onze expertises en leeroplossingen ook mogen zijn, iedereen in onze organisatie wordt blij van één ding: maximale ruimte creëren voor groei en bevlogenheid. Ruimte voor het goud in ieder individu. Goudvisie merkt dat hoe gevarieerder haar team is, hoe beter eenieder tot zijn/haar recht komt. Goudvisie hecht eraan om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor eenieder die bij wil dragen aan het creëren van maximale ruimte voor groei en bevlogenheid.

Sollicitatieprocedure
De eerste stap in de procedure is dat jij jouw cv en motivatiebrief uploadt via de knop hieronder. Als we op basis van jouw cv en motivatiebrief denken dat je geschikt bent, plannen we een telefonische afspraak voor een korte kennismaking en tot slot zijn er twee gesprekken bij ons op kantoor. Mocht je vragen hebben over deze procedure kun je contact opnemen met Marlon Kroon | marlon@goudengasten.com

Ben jij de (Senior) Projectmanager Blended Leren die wij zoeken?
Vul dan hieronder het formulier in.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.