Over ons

Gouden Gasten is een search- en interimbureau met denkers en doeners die beweging en vernieuwing aanjagen in jouw organisatie. Met Goudsteen & Company als onze grote zus, geloven we in het potentieel en de autonomie van professionals. Gouden Gasten zijn gedreven om ‘de ander te laten schitteren’. Door inzet van onze professionals creëren we ruimte voor anderen om eigenheid te tonen en potentieel te benutten.

Gouden Gasten staat voor persoonlijke benadering. Het slagen van een rol of project hangt samen met de match die gemaakt wordt. Door veel aandacht te hebben voor het scherp krijgen van de specifieke verandervraag of projectopdracht binnen jouw organisatie weten wij wie er nodig is. Het helpt hierbij dat wij geen overvolle ‘kaartenbakken’ hebben. Door een select kandidatenbestand weten wij wie we in huis hebben!

Blijvend leren en ontwikkelen

Gouden Gasten nemen deel aan onze Goudsteen Community. Een ontwikkelprogramma gericht op het versterken van veranderkracht, vergroten van collectieve intelligentie en continu leren.

Benieuwd naar onze Gouden Gasten? Of wil je een verandervraag of projectopdracht binnen jouw organisatie scherp krijgen? Wij spreken je graag!