Interim

Ben jij voor een tijdelijke rol binnen jouw organisatie op zoek naar een Gouden Gast?

Op zoek naar slagkracht voor jouw organisatie die aan het vernieuwen, innoveren of transformeren is? Wij bieden de beste veranderkundige en resultaatgerichte interim professionals die verder kijken dan het inhoudelijke vraagstuk. Door de inzet van de juiste leiderschapsstijl, een luisterend oor en het stellen van kritische vragen weten ze teams in beweging te krijgen. Ze zijn van toegevoegde waarde door hun vernieuwende perspectief en unieke persoonlijkheden. 

Binnen 3 tot 5 werkdagen leveren we 2 profielen aan en zorgen we voor een gedegen kennismaking tussen jou als opdrachtgever en de kandidaten.

Over ons

Ben jij een Gouden Gast en op zoek naar een nieuwe plek?

Ben je op zoek naar een interim opdracht op het gebied van verandervraagstukken, (onderwijs) innovatie of als manager? En ben jij iemand die resultaatgericht is met de nodige veranderkundige ervaring, en worden jouw sociale vaardigheden geroemd? 

Stuur ons dan de 2 resultaten in jouw carrière waar jij het meest trots op bent en 2 eigenschappen die jouw persoonlijkheid typeren. Wij verbinden jou graag aan onze opdrachtgevers. Hierbij zorgen we ervoor dat jouw talenten, ambities en persoonlijkheid op de juiste manier worden aangeboden.