Gouden Gasten Live sessie

Inclusief werven als oplossing bij personeelstekort
Aanmelden live sessie

‘Ook moeite met het vinden van nieuw personeel? Misschien ligt het hier wel aan…’

Stel jouw favoriete hobby is vissen. Elke week ga je naar je vertrouwde visstek, want daar ken je je visgenoten en is het fijn zitten. Na enkele maanden kom je helaas tot de conclusie dat er helemaal niks meer te vangen valt. Je hebt namelijk alle vissen er al uit gevist of de buurman was je net voor.

Een gelijkwaardig fenomeen zien we regelmatig terug wanneer organisaties geen kandidaten kunnen vinden voor hun meest prangende vacatures. Ze zoeken (samen met vele anderen) elke keer in dezelfde vertrouwde vijver, gevuld met profielen van kandidaten waar ze zichzelf en het team in herkennen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat het steeds lastiger wordt om interessante kandidaten te vinden. Tijd om te verkassen naar een nieuwe visstek, met onbekende vissen en nieuw lokaas.

Wij van Gouden Gasten dagen je tijdens onze live sessie uit om een nieuwe bril op te zetten en je open te stellen voor mensen die verschillen van jouw teamleden; op het vlak van werkervaring, leeftijd, opleiding, karakter, culturele achtergrond… Maar daar hoort ook een volledig ander wervings- en selectieproces bij. En daar gaan we jou tijdens deze sessie meer over vertellen! Daarnaast reiken we je praktische handvatten en tips aan zodat je direct aan de slag kunt.

In deze interactieve live sessie komt aan bod:

  • Wat is inclusief werven?
  • Welke voordelen spelen er rondom diversiteit op de werkvloer?
  • Wat zijn de voordelen van een divers en inclusief team?
  • 3 praktische tips om inclusiever te werven

Concreet
Een laagdrempelige introductie over inclusief werven en hoe dit jouw organisatie helpt bij het sneller vinden van de juiste kandidaten. Tijdens deze interactieve sessie vertellen we je niet alleen meer over inclusief werven, maar krijg je ook 3 concrete tips mee.

  • Datum: 23 juni
  • Aanvang: 11.00u
  • Duur: 1 uur
  • Locatie: Online via Zoom
  • Hosts: Jayani Masthoff en Albert Goldsteen; partners en founders Gouden Gasten

Jouw hosts van deze live sessie

Jayani Masthoff Albert Goldsteen
Partner Gouden Gasten
en cognitief neuropsycholoog.
Founder Gouden Gasten en spreker,
business coach en mentor.