Over ons

Aandacht voor een gouden match

Gouden Gasten gaat voor een duurzame plaatsing en het volledig ontzorgen van onze klanten tijdens de wervingprocedures. Voor het slagen van een opdracht, of het vinden van de geschikte kandidaat voor een vaste functie, hebben we veel aandacht voor zowel de behoefte van de klant als de persoonlijkheid van de gouden gast.

 

Verhalen

We voeren gesprekken met onze klanten over de eigenschappen die bepaalde kandidaten wel of niet interessant maken. Daarin nemen we het potentieel van onze kandidaten mee. Dit doen we door al tijdens de start van het proces aandacht te besteden aan de ambities en persoonlijkheid van de gouden gasten, zowel wie ze zijn als professional als mens. Gouden Gasten draagt hiermee bij aan een gelijkwaardige samenleving waarin het potentieel van eenieder benut wordt.

Wat is een Gouden Gast?

Gouden gasten zijn unieke persoonlijkheden die weten wat ze kunnen, waar ze voor staan en voor het resultaat gaan. De overeenkomsten die we in onze gouden gasten terugzien zijn:

Persoonlijkheid

Onze gouden gasten zijn eigenzinnig, gedreven, reflectief en deskundig.

Ervaring

Onze gouden gasten zijn professionals, sleutelfiguren of leiders die strategisch denken en pragmatisch zijn.

Veranderen

Onze gouden gasten zijn oprecht geïnteresseerd in de wijze waarop professionals, teams en organisaties bezig zijn met veranderen. Door deze interesse zorgen gouden gasten voor verbinding binnen de organisaties.

Gouden gasten zorgen voor het gewenste resultaat bij onze opdrachtgevers. Dit bereiken ze door hun manier van denken en handelen; ze zijn gericht op duurzame verandering.

 

Blijvend leren en ontwikkelen

Voor onze gouden gasten en opdrachtgevers hebben we een leerlijn gecreëerd die hun potentieel ontwikkelt en versterkt. Deze leerlijn is gebaseerd op de kennis en kunde van Goudvisie.

 

Benieuwd naar onze Gouden Gasten?

Wil je een verandervraag of projectopdracht binnen jouw organisatie scherp krijgen? Wij spreken je graag!

Neem contact op met Shirley van Klinken
shirley@goudengasten.com of bel 020 770 40 43