Over Ons - goudengasten

Over ons

Impact door anderen te laten schitteren

Gouden Gasten maakt werk van diversiteit. Wij helpen je met de inclusieve werving en selectie van senior management, bestuur en toezicht in zorg, het onderwijs en publiek domein. Omdat andere perspectieven een organisatie beter én inclusiever maken. Wij zijn een landelijk opererend werving- en selectiebureau. Gouden Gasten vindt de juiste professionals en leiders op ieder niveau binnen organisaties. Kenmerkend voor de functies die wij bemiddelen zijn leiderschap en verandervermogen. 

Wij helpen jou ruimte te maken voor een ander geluid en nieuw talent. Dit doen we met een uniek proces waarbij inclusief denken en doen centraal staan. Bij Gouden Gasten dromen we niet enkel van organisaties waar ruimte is voor ieders perspectief, maar maken we hier ook werk van.

Ons team

Het team van Gouden Gasten kenmerkt zich door diversiteit, een zeer uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring gecombineerd met de energie van een start-up. Ons kandidatenbestand kenmerkt zich naast diversiteit door: eigenzinnig, reflectievermogen, deskundigheid en gedrevenheid om te bouwen aan organisaties waarin iedereen betekenis heeft. 

Door hun eigen uniekheid in te zetten en anderen uit te dagen dit ook te doen, dragen onze gouden gasten bij aan veiligheid, werkplezier en resultaat bij teams en organisaties.

Jayani Masthoff
Ik help je bij het vertalen van jouw strategie naar het hier en nu.
contact
Albert Goldsteen
Ik help jou bij het vinden van die gouden kandidaat, want daar ligt mijn kracht.
contact

Aandacht voor een gouden match

Gouden Gasten gaat voor een duurzame plaatsing en ontzorgt daarbij de klant volledig.  

Door onze uitgebreide aandacht voor zowel de behoefte van de klant als de persoonlijkheid van de gouden gast, slagen we er in die ene gouden match te vinden, zowel voor een korte termijn opdracht als een vaste functie. 

We voeren gesprekken met onze klanten over de eigenschappen die bepaalde kandidaten wel of niet interessant maken. Daarin nemen we het potentieel van onze kandidaten mee. Dit doen we door al tijdens de start van het proces aandacht te geven aan de ambities en persoonlijkheid van onze gouden gasten. We hebben oog voor wie ze zijn als professional en mens, om zo tot een unieke samenwerking tussen kandidaat en organisatie te komen.

Kom in contact met ons

Benieuwd wat onze aanpak voor jouw organisatie kan betekenen of ben jij onze nieuwe Gouden kandidaat?
We kijken er naar uit je te leren kennen.

Benieuwd naar onze Gouden Gasten?

Wil je een verandervraag of projectopdracht binnen jouw organisatie scherp krijgen? Wij spreken je graag!

Neem contact op met
info@goudengasten.com of bel 020 770 40 43