Toolbox inclusief werven Inclusieve vacaturetekst

“Ervoor zorgen dat jouw vacaturetekst uitnodigend is”

Toolbox inclusief werven – Inclusieve vacaturetekst

Wil je diversiteit in jouw team/organisatie? Maar krijg je altijd dezelfde type kandidaten die reageren op jouw vacature? Je leest bijvoorbeeld op de cv’s vaak dezelfde studie/opleidingen, type werkervaring, achtergrond, hobby’s et cetera. Het is niet makkelijk om unieke kandidaten te vinden. 

Wat helpt bij het vinden van unieke kandidaten, is zorgen dat je een bredere groep aantrekt. Dat doe je met een inclusieve vacaturetekst. Dit zorgt ervoor dat je niet in dezelfde vijver blijft vissen. De tool ‘Inclusieve vacaturetekst’ doet nieuwe unieke kandidaat aantrekken. Je krijgt een meer diverse kandidatenlijst, krijgt verrassende cv’s en mooie motivatiebrieven. En hiermee verrijk jij uiteindelijk jouw organisatie.

Met de Inclusieve vacaturetekst:

  • daag je jezelf uit om een nieuwe bril op te zetten.
  • schrijf je een kant en klare inclusieve vacaturetekst.
  • trek je unieke kandidaten aan.
  • creëer je een ander, inclusief, geluid.

Gouden Gasten is een werving- en selectiebureau dat werk maakt van diversiteit. Wij helpen bij het vinden van de juiste professionals en leiders op ieder niveau binnen organisaties. We helpen bij ruimte maken voor ander geluid en nieuw talent met een eigen uniek proces. We geven een tip van de sluier van onze werk- en denkwijze met de tool ‘Inclusieve vacaturetekst’. Hiermee kun je zelf aan de slag.

“Deze tool helpt bij ‘wat’ ik opschrijf en ‘hoe’ ik het opschrijf. Ik heb niet eerder zo goed naar mijn eigen woorden, gedachten en oordelen gekeken.”

Vind die ene unieke kandidaat. Download de tool ‘Inclusieve vacaturetekst’ en maak hiermee een kant en klare uitnodigende tekst die je meteen kunt inzetten. Laat de tool jou ondersteunen in meer diversiteit in het team en een inclusief wervingsproces. 

Delen via: